Details, Fiction and καπακια καροτσασ

Wiki Article

Η εταιρεία μας,  για μία ακόμα φορά, δρομολογεί τις εξελίξεις στη χώρα μας.Είμαστε πολύ χα..

Αποστάτες και Μπουλόνια Τροχών - Μπουλόνια Ασφαλείας (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Την όλη προσπάθεια στηρίζουν επίσης τα ΚΤΕΛ και τα ΕΛΤΑ, τα οποία μεταφέρουν χωρίς κόστος τα καπάκια που συγκεντρώνουν ιδιώτες προς τα Γιαννιτσά. Θυμηθείτε, ότι μπορείτε κι εσείς πολύ εύκολα να βοηθήσετε. Κάποιος συνάνθρωπός σας αλλά και το περιβάλλον θα σας ευγνωμονούν. Κώστας Καρακώστας – εφημερίδα «Συνείδηση» Πηγή:

Κάτω, στο τέλος του άρθρου θα βρείτε αφίσες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εσείς, έτσι ώστε να ξεκινήσετε την συλλογή στον χώρο σας! Διαβάστε ποιοί φορείς, δράσεις, ομάδες συλλέγουν πώματα και επιλέξτε σε ποιούς θα τα στείλετε!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

check here Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Nέα Εγκύκλιος για τα καπάκια καρότσας απο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

να μη βουλιάζει), και να διατηρεί το σχήμα του σε ειδικές περιστάσεις, π.χ. σε περίπτωση που πέσει χιόνι/νερό ή υπάρχει ισχυρός αέρας.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube encounter and our hottest functions. Learn more

ΜΕΝΝ Πρωτοφανής περιορισμός επαφής γονέα/νεογέννητου; Μόνο στην Ελλάδα!

Για να εξασφαλιστεί ότι είστε ένα πρόσωπο κι όχι ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα, παρακαλώ εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς Η εγγραφή απέτυχε. Δοκιμάστε ξανά, ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Υπάρχει ένα προϊόν στο καλάθι σας. Σύνολο προϊόντων (χωρίς Φ.Π.Α.) Σύνολο μεταφορικών (χωρίς Φ.Π.Α.) Δωρεάν αποστολή! Σύνολο (χωρίς Φ.Π.Α.) Συνέχεια στις αγορές Προχωρήστε στο ταμείο

Όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άριστη ποιότητα.

Report this wiki page